Op zoek naar jezelf

Ben je op zoek naar jezelf, of je doel in het leven? Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Ben je jouw identiteit aan het ontdekken? Of heb jij je weleens afgevraagd of er meer is in dit leven?
Dan ben je hier op de juiste plek!

Je bent op aarde met een doel, God heeft jou bewust gemaakt. Uniek, met al je positieve en negatieve eigenschappen.
Al voordat jij geboren werd kende Hij jouw naam. God houdt van jou en wil graag een relatie met jou.
Wellicht heb jij onderweg in je levenswandel littekens opgelopen, door mensen en situaties die jou verdriet hebben gebracht. Het zou kunnen dat dit jou zo beschadigd heeft dat je zelfvertrouwen is afgebrokkeld. Dat je twijfelt aan jezelf, je denkt bij jezelf "ben ik wel goed genoeg, vinden ze mij wel aardig, etc".
Weet dan dat God jou lief heeft.
Heb jij slechte dingen gedaan en denk je daarom niet positief over jezelf, weet dan dat God je vergeving wil geven.

Het enige wat God wil is dat jij Hem zoekt, hem leert kennen. Dat je net zo in jezelf gaat geloven als dat God in jou gelooft.
God heeft namelijk zijn zoon naar de aarde gestuurd. Zodat Jezus iedereen op aarde kon vertellen over de liefde van Zijn Vader. Daarnaast deed Jezus wonderen, hij genas de zieken, maakt van water wijn, en liet de doden weer leven.
Jezus kwam met een doel, in het oude testament stond het al voorspeld; Jezus werd gekruisigd en stond 3 dagen later op uit de dood. Het bewijs dat Jezus, de lang verwachte Messias was.


Jezus kan ook in jouw leven wonderen doen, Hij kan oude wonden genezen en jouw littekens verzachten. Ga voor persoonlijke ontwikkeling en bouw jouw leven op
 vanuit Zijn identiteit.


Wil je hier meer over weten? Dan is de Alpha echt iets voor jou! Kom naar de informatieavond van de Alphacursus en ontdek waar God in jouw leven het verschil kan maken.

 

Kerk voor de Regio De Liemers
Kerk Zevenaar
Kerk Westervoort 
Kerk Arnhem
Kerk Duiven
Kerk Didam
Kerk Doesburg
Kerk Oosterbeek
Kerk Doetinchem