Wie zijn we

KerkvoorNu is een open kerk, midden in de samenleving, waar Jezus centraal staat. Een eigentijdse kerk, een actieve en betrokken gemeente met eenheid in de hoofdzaken, verscheidenheid over de bijzaken en liefde in alles. Een plek waar mensen relaties opbouwen met God en met elkaar. We willen vanuit een verrassende en opbouwende invalshoek het geloof verbinden aan het leven van vandaag. Dat doen we op een creatieve manier en met een vleugje humor.

Wij geloven dat Jezus in zijn leven op aarde zijn volgelingen meenam in zijn onderwijs, zijn liefde en zijn voorbeeld. We willen groeien in discipelschap door van Jezus te leren, God en elkaar lief te hebben en in de wereld te dienen.

Dit doen we door leren, liefhebben en dienen.

Meer weten?

Kom gerust een keer langs. Doordeweeks zijn we open van 9.00 tot 17.00 uur.
Iedere zondag is er dienst. Je bent van harte welkom.

 . 

Leren: God roept ons op om zelf stappen te zetten om te blijven groeien in onze relatie met Hem. Ons onderwijs is eigentijds, we dagen je uit.

Liefhebben: Het is belangrijk dat we groeien in relaties. Eerst in onze relatie met God, dan met de mensen om ons heen. De relatie met onze Hemelse Vader is het belangrijkste, van daaruit kunnen we elkaar pas echt liefhebben.

Dienen: God heeft de gemeente erop berekend dat ieders inzet telt. Samen bundelen we onze krachten om iets van de schoonheid van God te laten zien.