Geven

Alles wat we in KerkvoorNu doen, wordt volledig gedragen door mensen die in KerkvoorNu hun thuis hebben gevonden. Mensen met een liefdevol hart voor God, onze streek en de mensen die er wonen.

Door te geven, help je KerkvoorNu Gods liefde te laten zien, nieuwe mensen te bereiken en anderen de volgende stap in geloof te laten zetten. Jouw gift verandert levens.

 

Hoe kun je geven?

Geven via overschrijving

Geef eenmalig of via periodieke overschrijving. Het rekeningnummer is 
NL66 RABO 0384 8359 88
tnv Baptistengemeente Zevenaar.

Geven via GIVT

Via de GIVT app.

Scan de QR-code en maak eenvoudig een donatie over.

geven via collectebon

Gebruik een collectebon. Het bestelformulier staat hier.


KerkvoorNu is ANBI geregistreerd. Donaties aan KerkvoorNu zijn belasting aftrekbaar. 

 

Sponsorkliks 

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan KerkvoorNu, zonder dat het jou iets kost. Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en KerkvoorNu ontvangt hiervoor een commissie. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar KerkvoorNu

Je aankoop blijft anoniem, SponsorKliks en KerkvoorNu weten niet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor jouw sponsordoel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via onze SponsorKlikspagina naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Help je mee? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Vanuit daar klik je op de winkel, bijvoorbeeld bol.com. Of download de app voor Android of  iPhone en iPad.