40 dagentijd "ONE"

Een lichaam is een eenheid die uit vele delen bestaat; ondanks hun veelheid vormen al die delen samen één lichaam. Zo is het ook met het lichaam van Christus.
1 Korintiërs 12:12

De 40 dagentijd (ook wel vastentijd of lijdenstijd) zijn de veertig dagen voor Pasen. Als gemeente realiseren we in deze bijzondere tijd hoe belangrijk het is om verbonden te zijn. We zijn samen één.  

Zoek de verbinding, je kunt op veel manieren meedoen. 

Cursus "Leven vanuit opstandingskracht"

Zondag 21 februari start de cursus “Leven vanuit de opstandingskracht”.

Geniet van alles wat God ons aanreikt! Leer stapsgewijs ontdekken hoe we Zijn stem kunnen verstaan, leer te “Leven vanuit de opstandingskracht”.
Proef aan de verschillende geestelijke disciplines; training, stil worden, vasten, geven, sabbatsrust en dienen. Deze disciplines helpen je om de bevrijding die Christus volbracht heeft te omarmen. Hierdoor ervaar je steeds meer blijdschap, dankbaarheid en voldoening in jouw leven.

Meer informatie of opgeven kan via info@kerkvoornu.nl. Laat je weten of je een nieuwe groep wilt vormen, met je huidige kleine groep wilt meedoen of dat je de cursus alleen volgt. Instappen kan ook nog als de 40 dagentijd is begonnen.

Iedere dag een nieuwe tekst online op de Socials

Volg ons op Facebook en Instagram en wordt dagelijks bemoedigd met een Bijbeltekst en een vraag die je aan het denken zet. Lees je mee? Het thema van deze 40 dagentijd is: "ONE". 

Houten Klaas, geef hem jouw kleur

Loop even binnen in De Stek, en geef kleur aan de Houten Klaas.
Kies jouw favoriete kleur en laat een handafdruk achter op deze Houten Klaas. Zo maak je onze kleurrijke gemeente zichtbaar.

ONE, maak het lichaam compleet

Klik op de Stempelkaart hierboven om te downloaden

Doe mee met de KerkvoorNu speurtocht naar verstopte ‘geocaches’. Geocaches zijn ‘schatkistjes’ die verstopt zijn in onze regio. In de buurt van gemeenteleden die het leuk vinden dat je even naar ze zwaait, of bij hen langskomt om een praatje te maken, een kaartje in hun brievenbus stopt, of een selfie met ze maakt. 

Vind in de zes weken voor Pasen deze zes geocaches. Gelukt? Er ligt een verrassing klaar in De Stek.

Download hieronder de instructie ("download het bestand") en je stempelkaart. De stempelkaart kun je ook ophalen in De Stek.
Je krijgt in de instructie uitleg, leest wat je moet meenemen op je tocht, wat je moet doen als je de schat gevonden hebt, etc.
Daarnaast komt iedere zondag hieronder een document om gedownload te worden, zodat jij de schat kan gaan zoeken. Heb je er eentje gemist? Geen probleem, alle documenten blijven op de site staan zodat je alsnog de gemiste schat kunt zoeken. Succes!!

Uitleg ONE Maak Het Lichaam Compleet Veel Plezier
PDF – 146,3 KB 226 downloads
Puzzel 1
PDF – 116,7 KB
Puzzel 2
PDF – 158,6 KB
Puzzel 3
PDF – 121,2 KB
Puzzel 4
PDF – 246,9 KB
Puzzel 5
PDF – 175,4 KB
Puzzel 6
PDF – 116,9 KB
Bonuscache
PDF – 98,7 KB