Kidz

Kinderen zijn onderdeel van KerkvoorNu. We geven hun zorg, liefde en aandacht en laten hen voelen dat Jezus van hen houdt. Op zondag is er MiniKidz (0 tot 4 jaar) en KidzClub (groep 1 t/m 8).
Voor de MiniKidz is er een speciale ruimte, veilig en ingericht voor baby's en peuters. De oudere kinderen kunnen terecht in de Boomgaard, in voormalige klaslokalen met meer dan genoeg ruimte. Heb je vragen? Neem contact op.

MiniKidz

De MiniKidz is verdeeld in twee groepen. De allerkleinsten zingen, luisteren naar liedjes en spelen. Voor wie nog even moet slapen staan er bedjes klaar. De oudere peuters zingen en mogen luisteren naar een Bijbelverhaal. Ze kunnen spelen in een veilige omgeving en krijgen liefdevolle aandacht. Heeft je kind bijzondere zorg nodig? Laat het ons weten.

KidzClub

De KidzClub start vanaf groep 1. We willen de kinderen Gods liefde laten zien. In kleine groepen van tien tot vijftien kinderen is er een interactief programma met zingen, een bijbelverhaal, creativiteit en spel. Ieder kind heeft zijn eigen vaste groep.