Huwelijksweekend 15-17 maart 

In het Huwelijksweekend ga je er even samen tussenuit. Even geen werk, kinderen, alle tijd voor elkaar. Je verblijft een weekend in een vakantieboerderij (met privé slaapkamers). Dit weekend is een initiatief van KerkvoorNu.

Tijdens het weekend leer je wat God in de Bijbel zegt over het huwelijk. In de groep bespreken we onderwerpen zoals: communicatie, een sterk fundament leggen, omgaan met conflicten, de 5 talen van de liefde en meer. Tussendoor is er voldoende ruimte om met zijn tweeën verder te praten. Geniet van een wandeling, elkaar en de mooie omgeving. Je gaat naar huis met handvatten om op terug te kunnen vallen. 

Alles is geregeld; het enige dat je mee hoeft te nemen is een Bijbel. Bij aankomst op vrijdag word je ontvangen met een eenvoudige maaltijd. Naast ontbijt, is er op zaterdag een lunch buffet en in de avond een gezamenlijke maaltijd.

De kosten zijn €300,- per stel.  Voor vragen en aanmelden kun je terecht bij Lucy en Arie Koppelaar. Of stuur een mailtje naar: marriagecourse@kerkvoornu.nl