Meet&Eat

Vier keer per maand is er een Meet&Eat-avond in De Stek.
Vind je het gezellig om samen te eten? Dan ben je van harte welkom!

 

Bij binnenkomst in De Stek zijn de tafels al gedekt en heten de gastvrouwen en –mannen je hartelijk welkom. De andere gasten die binnenkomen worden ook begroet, begroeten elkaar en zoeken een plekje aan één van de gedekte tafels. Sommige gasten komen al jaren, anderen nog maar kort. Gastvrouw Rieky vertelt: “Bij de Meet&Eat ontstaan vriendschappen en sommige mensen halen elkaar op om hierheen te gaan.”

 

Aan tafel zijn de gesprekken al in volle gang als de avond wordt geopend. Nadat de avond in gebed aan God is opgedragen, wordt de maaltijd opgeschept en kan er van het eten genoten worden. Het menu bij Meet&Eat is afwisselend. Deze avond worden gekookte aardappelen, gestoofde groente en hamburgers gegeten. Tijdens het eten vertelt Glenn: “Ik kan niet altijd komen vanwege werk, maar als ik kan dan ga ik. Het is gezellig, leuk en lekker.”  

Susan vult aan: “Elkaar gezellig ontmoeten en verhalen delen over van alles en nog wat. Het kan overal over gaan aan tafel. Wij verheugen ons elke week weer.”

 

Na de maaltijd worden er vanavond ijsjes uitgedeeld en kan er, zoals altijd, koffie of thee gedronken worden. “Ik heb weer heerlijk gegeten en het is hier altijd leuk en gezellig,” vertelt Richard met een ijsje in zijn hand. Voor de mensen die twijfelen of zij een keer willen aanschuiven, wil hij meegeven: “Kom gewoon en je zult er geen spijt van krijgen”.

 

Wanneer?

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, om 18:30 uur gaan we samen aan tafel.
Kosten: maaltijd inclusief koffie of thee: € 6,-. 


Voor vragen: 0316-242423 of mail naar meet-eat@kerkvoornu.nl

Opgeven graag uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de Meet&Eat-avond, dan weten de koks hoeveel gasten we kunnen verwelkomen en is er voldoende tijd om inkopen te kunnen doen.