Bibliotheek

 

Ontdek je nieuwe favoriete boeken in de bibliotheek van De Stek.
Breng jij graag tijd door met een christelijke roman of wil je Bijbelse kennis opdoen uit een studieboek? Kom en kijk rond!

De boekenkasten in De Stek zijn je vast niet ontgaan. Ze zijn gevuld met uiteenlopende christelijke romans, studie- en dagboeken waar gebruik van mag worden gemaakt. Voel je vrij om rond te neuzen in de kasten en leen een boek naar keuze.

Hoe dat in zijn werk gaat? Spreek de gastvrouw/man aan in De Stek, zij noteren zowel de titels van de boeken als je naam. Bij het retourneren leg je de lectuur in de mand bij het raam en laat je de titels en je naam weer doorstrepen in de map.

Alle boeken zijn uitgezocht die passen binnen de visie van de KerkVoorNu. De boekenkast met studieboeken wordt de komende periode nog aangevuld met nieuwe exemplaren en worden op alfabetische volgorde gezet. 


Heb je zelf nog leesstof met een christelijke boodschap liggen die je wilt schenken? Neem ze mee en lever ze in! Als ze passen in de bibliotheek van De Stek dan vind je ze spoedig terug in de kasten.


Want in de Boeken staat: "Iedereen die op Hem vertrouwt, zal niet in Hem teleurgesteld worden."
Romeinen 10:11