KerkvoorNu, in de buurt van Westervoort 

KerkvoorNu is een Kerk van Nu, of te wel KerkvanNu. Vanuit Westervoort makkelijk te bereiken zowel op de fiets, als lopend, als met de auto. Ook met het openbaar vervoer prima te bereiken.

Kom je vanuit Westervoort binnen op zondagochtend in De Stek in Duiven, dan wordt je welkom geheten door het welkomsteam. Na een warm ontvangst begint de kerkdienst. De band speelt enthousiast, het trekt vanzelf je aandacht. Jouw blik gaat naar het podium.
Je ziet een gitarist, een drummer, de pianist, en de zangers. Hun liefde voor God is zichtbaar en spat van het podium.
Ook jij mag zingen, aanbidden en lofprijzen vanuit je plekje in de zaal.
Tijdens de laagdrempelige viering, mag je luisteren naar de preek. Je wordt op een eigentijdse manier aangesproken, je wordt uitgenodigd na te denken over de rol die het geloof speelt in jouw leven. Wat wilde Jezus jouw duidelijk maken, hoe wil God dat je met andere omgaat? De inhoud is toepasbaar op je leven.

Na de kerkdienst is er ruimte voor een kopje koffie of thee (voor de kinderen is er limonade) en een leuk gesprek met de mensen uit de regio. KerkvoorNu leden en gasten komen uit heel de Liemers, en dus ook uit Westervoort. Wellicht kom je nog een bekende tegen.