Spelletjesochtend voor het hele gezin

Iedere week is er op donderdagochtend een ouderwets gezellig spelletjesmoment voor de hele familie. Nodig je vrienden, ouders, opa’s en oma’s, kinderen of de buren uit, iedereen is welkom.
Er zijn spelletjes genoeg in De Stek, maar heb jij een leuk spel thuis? Neem het gerust mee!

Iedere donderdag van 9.00 tot 12.00 uur in De Huiskamer van De Stek.

Zomaar een ochtend in De Stek
Bij binnenkomst in De Huiskamer groet de gastvrouw vriendelijk. Het zonnetje schijnt door de hoge ramen. Buiten staat de uitnodiging al op het bord “Spelletje spelen?”. Er staan een flink aantal spellen uitgestald op de grote lange tafel, zowel klassiekers als wat minder bekende spellen. Aan de lange tafel zitten bezoekers gezamenlijk met wat drinken erbij een bordspel te spelen. Daarnaast ligt de sjoelbak alvast klaar op tafel. Omdat het schoolvakantie is, spelen vandaag ook een aantal kinderen gezellig mee. Tegelijkertijd zijn hun moeders samen in gesprek. Een paar tafels verder wordt er geschaakt. Sommigen kijken deze ochtend geïnteresseerd mee met een spel en anderen dagen zichzelf uit met het spelen van een nieuw spel.
Aan het einde van de ochtend is er gepraat, gespeeld, gelachen en…. iedereen heeft elkaar (beter) leren kennen. Dus, of je nou elke avond fanatiek een bordspel speelt, je alleen op vakantie een spelletje speelt of liever meekijkt bij een spel met een kopje koffie: je bent welkom!