Pasen
Called Back to Life

Op Paaszondag vieren we dat Jezus de dood overwon! Het is feest, niet de dood, maar Zijn liefde heeft het laatste woord. 
Je bent van harte welkom op zondag 17 april. De Paasdienst is om 9.30 uur (MiniKidz en KidzClub) en 11.00 uur (ook te volgen op YouTube).

Feest vier je samen met vrienden en familie, wie nodig jij uit voor dit Paasfeest?
Download hier de digitale flyer en verspreid hem op je socials of via WhatsApp, iedereen is uitgenodigd!

 

Paasfeest uitnodiging origineel
Afbeelding – 78,9 KB 1 download
Paasfeest uitnodiging vierkant
Afbeelding – 78,9 KB 1 download

Goede Vrijdag 15 april

Het thema van deze hele periode is Samen Bidden Vasten, en in die 6 weken voorafgaand aan Pasen zijn er verschillende momenten geweest om daar mee aan de slag te gaan. Soms als gemeente, in verbondenheid, en soms ging het om je eigen invulling, tussen God en jou.

Vrijdag 15 april is het goede vrijdag, dan zal er een ingetogen dienst zijn waarin we het sterven van de Here Jezus gedenken en samen het avondmaal vieren. Volg de dienst live op Youtube of kom naar De Stek om 19.00 uur.

 

Kom sterker in je geloof te staan

Wil je verder groeien in je relatie met God en wil je in de 40 dagentijd meer tijd met Hem doorbrengen? Geef je dan op voor de cursus "Leven met Daadkracht" of "Leven vanuit Opstandingskracht."

"Leven met Daadkracht" daagt je uit om Jezus' voorbeeld te volgen en daadkrachtiger te leven. Je leest niet alleen in Gods Woord, maar je brengt je geloof ook in de praktijk. In groepjes van maximaal vijf deelnemers ga je samen aan de slag en groei je in discipelschap.

Één deelnemer omschrijft deze cursus als volgt: God heeft ons alles gegeven om te kunnen leven naar Zijn wil. Maar om dat vervolgens ook in de praktijk te brengen, dat gaat niet vanzelf. Als ik niet uitkijk dooft het vuur in een klein vlammetje. De studie 'Leven met Daadkracht' helpt me om God dagelijks te zoeken en die zoektocht te delen met medezoekers. We moedigen elkaar aan, bevragen elkaar en wijzen elkaar de weg achter Jezus aan. Het daagt mij uit om uit m'n comfortzone te stappen en de dingen die ik lastig vind, waar ik liever voor wegloop, toch aan te gaan.

In de 40 dagentijd start daarnaast de cursus “Leven vanuit Opstandingskracht”. Zes weken lang sta je stil bij verschillende geestelijke disciplines. De lesstof helpt je ontdekken hoe deze principes je dichterbij Jezus kunnen brengen en geeft praktische handvatten voor je dagelijks leven om gelijk aan de slag te kunnen. De cursus is geschikt voor iedereen, ook als je God pas net hebt leren kennen. Je komt wekelijks samen.  

Meer informatie of opgeven kan via de mail. Laat even weten welke cursus je wilt gaan doen en of je een nieuwe groep wilt vormen, met je huidige kleine groep wilt meedoen of dat je de cursus alleen volgt. Instappen kan ook nog als de 40 dagentijd is begonnen.