Blog

Kerstmiddag Kids

Kom samen met je vrienden voor een gezellige kerstmiddag naar De Stek!

Wat gaan we doen?
- Peuters & Kleuters (leeftijd 3+) "Film, knutselen & spelen"
- Groep 3 t/m 8 "Chocomelk, film & popcorn" 

Ook wacht er jou een leuke verrassing deze middag!

Voor wie? Voor jou en al je vrienden van de basisschool 
Wanneer? 12 december, van 15.00-17.00 uur, vanaf 14.30 uur gaan de deuren open

 

Lees meer »

You are made with love

We hebben een verhaal te vertellen. Een verhaal dat ons bepaalt bij onze oorsprong.
Dat ons vertelt dat je geliefd bent. Misschien ben je dat ergens onderweg verloren, of vergeten.
Maar je bent gemaakt met liefde. Lees verder...

Lees meer »

Advent

Zondag 29 november, is het eerste Advent. De eerste zondag waar we onze focus verleggen van het alledaagse naar het bijzondere verhaal van Kerst.
De komende weken nemen we jou mee langs plaatsen die iets vertellen over het “ onwaarschijnlijke kerstverhaal”. Ontdek wat de verhalen de komende zondagen te vertellen hebben, en welke invloed ze kunnen hebben op jouw leven.

 

Meld je aan voor de dienst.

Lees meer »

Kerst vier je samen

Kerst kan een moeilijke tijd zijn voor mensen die geen familie, kinderen of kennissen dichtbij hebben. Deze mensen willen we bij ons thuis aan tafel uitnodigen voor een warme en liefdevolle ontmoeting met oprechte aandacht. Het is een gelegenheid waarbij Gods licht door ons heen kan schijnen.
Wil jij je huis en hart openstellen? 

Geef je zo snel mogelijk op, zodat we onze omgeving laten weten dat er een plek is waar ze welkom zijn. Vragen en opgeven kan via meet-eat@kerkvoornu.nl, of spreek Annette van Arkel aan.

Lees meer »

Marriage Course

Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zouden jullie graag verbeteren in je relatie? Maak tijd voor elkaar met een Marriage Course: zeven romantische en inspirerende avonden samen.

In november start KerkvoorNu met een Marriage course. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna we een onderwerp bespreken, zoals bijvoorbeeld, sterke fundamenten leggen. Daarna ga je hier met z’n tweeën dieper op in. Meer informatie, vragen of aanmelden? Lees meer. 

Marriage Course, 2 november, 18.30 uur. 

Lees meer »

Visie avond

Wil je weten waar we als kerk voor staan? Wat we belangrijk vinden en waar we voor willen gaan? Of je al een tijdje te gast bent of pas nieuw, het maakt niet uit. Als je meer wilt weten over onze visie en waarden dan ben je van harte uitgenodigd. 

Dinsdag 20 oktober, 19.45 uur.

Lees meer »