Liefde in de Liemers

Liefde heeft met geven te maken. God geeft zijn volmaakte liefde aan jou. Wij mogen op onze beurt Zijn liefde doorgeven aan elkaar.

Februari staat in het teken van Valentijn en daarom willen we deze maand liefde uitdelen aan de mensen om ons heen. Help mee liefde te verspreiden! KerkvoorNu zet mensen uit de Liemers in het zonnetje die wel wat liefde kunnen gebruiken.

Nomineer je vriend, vriendin, collega of buren. Uit alle inzendingen kiezen wij verschillende mensen uit die we blij gaan maken. Volg ons via Instagram en Facebook om te zien wie we verrassen met een vleugje liefde.

Laten we samen Gods liefde verspreiden in de Liemers!
         

Inmiddels zijn er al velen verrast met een vleugje liefde. Opgeven is niet meer mogelijk.

Wie zijn wij

KerkvoorNu is een open kerk, midden in de samenleving, waar Jezus centraal staat. Een eigentijdse kerk, een actieve en betrokken gemeente met eenheid in de hoofdzaken, verscheidenheid over de bijzaken en liefde in alles. Een plek waar mensen relaties opbouwen met God en met elkaar. We willen vanuit een verrassende en opbouwende invalshoek het geloof verbinden aan het leven van vandaag. Dat doen we op een creatieve manier en met een vleugje humor.

Wij geloven dat Jezus in zijn leven op aarde zijn volgelingen meenam in zijn onderwijs, zijn liefde en zijn voorbeeld. We willen groeien in discipelschap door van Jezus te leren, God en elkaar lief te hebben en in de wereld te dienen.

Dit doen we door leren, liefhebben en dienen.

Meer weten?
Kom gerust een keer langs. Doordeweeks zijn we open van 9.00 tot 17.00 uur.
Iedere zondag is er dienst. Je bent van harte welkom.