Vertrouwensvol

Al lang niet in een kerk geweest?
Ben je nieuwsgierig naar God, of wil je weten wat er op zondag in een kerk gebeurt? 

Kom dan zondag 21 januari naar de speciale Gastendienst in De Stek. Het thema van de ochtend is "Vertrouwensvol", laat je verrassen en ontdek meer over Gods liefde voor jou en voor de wereld. Het is een mooie mogelijkheid om je vrienden, collega's en buren uit te nodigen. We beginnen om 10.30 uur, de dienst duurt ongeveer een uur. 

 

Voor de kinderen van de basisschool staat er een feestelijke ochtend gepland! Het wordt een gezellige ochtend vol leuke activiteiten tijdens het KidsFeest. Natuurlijk zijn vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om het KidsFeest te vieren. Nodig hen dus ook uit om erbij te zijn! Het wordt een gezellige ochtend waarbij de kinderen samen kunnen genieten van alle festiviteiten. Wees ook van de partij om plezier te maken en een leuke ochtend te beleven tijdens het KidsFeest!


We vieren samen het KidsFeest met allerlei leuke activiteiten. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk van harte welkom. Nodig jij hen ook uit? Gebruik hiervoor de flyers die in De Stek liggen of download de flyer hieronder.

Ontmoet elkaar na de dienst in De Huiskamer met een kop koffie of thee . 

Tot dan, we zien uit naar je komst!

Wanneer?

Zondag 21 januari, 11.30 uur.