Kerst, Gods kleine Verhaal

“Gods kleine verhaal”, is het verhaal van liefde. Een klein verhaal over een groot wonder; de geboorte van Jezus, die warmte, vrede en herstel bracht in deze wereld. Kom Kerstavond en duik in het kleine verhaal, het verhaal over Jezus die op aarde kwam voor jou en mij.

Op Kerstavond komen we graag met je in verbinding

Tijdens de online dienst van 19.00 en 21.00 uur willen we jou (tijdens een Zoommoment) ontmoeten!

Hiervoor heb je het volgende nodig

  • Een apparaat om de livestream op ons YouTube-kanaal te volgen (bijvoorbeeld je tablet, telefoon of laptop),
  • En een apparaat om via Zoom live contact te maken tijdens de kerstavonddienst. (Bijvoorbeeld een extra mobieltje)

Op kerstavond volg je de dienst via de livestream op YouTube.
Zet ook jouw extra telefoon of computer klaar, in het begin van de dienst word je uitgenodigd om via zoom te verbinden.

 

Geen mogelijkheden om te contacten via zoom? Geen probleem, ook zonder zoom kun je gewoon de Kerstavonddienst meebeleven!

De boodschap van Kerst

De decembermaand doet iets met ons. Juist in deze maand voelen we vaker de behoefte om uiting te geven aan ons verlangen naar liefde en blijdschap. Velen zetten die extra stap om de ander te laten weten dat ze niet alleen staan. 

Als KerkvoorNu geloven we dat dat verlangen diep verankerd is in elk mens, omdat we bedoeld zijn om te leven in relatie met God en elkaar. Dat maakt ook dat we liefde kunnen geven, en blijdschap en vrede mogen ervaren, ondanks onze omstandigheden.

De boodschap van Kerst herinnert ons hieraan. Aan onze oorsprong. God laat ons zien dat we niet alleen zijn. Dat is troostend deze dagen. Er is Iemand die er is en die je liefheeft.

Als je het verhaal van God niet kent, of alleen van ooit, lang geleden, hopen we dat je Kerst met ons zult vieren. Het verhaal van Kerst is de moeite waard om kennis van te nemen.